Vaša korpa je trenutno prazna.

Probaj

Zdrava ishrana

21-27 of 27

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Izborite se sa zimskim prehladama uz zdrav način života

  Izborite se sa zimskim prehladama uz zdrav način života

  Niske temperature, suv vazduh i prekomerno grickanje u kancelariji, zimska depresija – da li osećate kako Vas hvata prehlada? Ukoliko želite da se postarate da ne zaglavite u krevetu tokom cele zime, možda je krajnje vreme da uradite nešto po tom pitanju. Zdraviji način života može značajno poboljšati kvalitet Vašeg života i osigurati Vam bolje zdravlje – i sve što je potrebno jeste nekoliko jednostavnih promena. Jeste li spremni?

  Pročitaj više 
 • Recepti za super zdrave napitke

  Recepti za super zdrave napitke

  Za Vas smo pripremili nekoliko recepata za napitke koji će Vam pomoći da se lakše razbudite, dobijete energiju za novi radni dan, prebrodite prehlade i pad imuniteta i uživate u savršenim ukusima sezonskog voća i povrća.

  Pročitaj više 
 • Najzdravije novogodišnje odluke

  Najzdravije novogodišnje odluke

  Jeste li već pripremili listu svojih novogodišnjih odluka? Ako niste, još uvek nije nimalo kasno – ali ove godine je pravo vreme da razmislite o novogodišnjim odlukama koje se tiču zdravlja. Zdravlje je najbitnija stvar u našim životima i istovremeno je osnova našeg atraktivnog izgleda, opšteg blagostanja i visokog kvaliteta života. Da li ste spremni?

  Pročitaj više 
 • 3 razloga zašto je jogurt dobar za nas

  3 razloga zašto je jogurt dobar za nas

  Od davnina se zna da je jogurt izuzetno dobar za naše zdravlje i zna se da pospešuje crevnu floru. Pročitajte kako sve to ovaj mlečni proizvod doprinosi našem zdravlju.

  Pročitaj više 
 • Ishrana po krvnim grupama: dijeta i jačanje imuniteta

  Ishrana po krvnim grupama: dijeta i jačanje imuniteta

  Otkrivamo koja je idealna ishrana prema Vašoj krvnoj grupi. Da li ste znali da je jedna vrsta namirnica za pripadnike jedne krvne grupe blagotvorna i poželjna, dok je za pripadnike druge krvne grupe sasvim škodljiva i trebalo bi je izbegavati...

  Pročitaj više 
 • Šta je zdravije, tunjevina ili sardina?

  Šta je zdravije, tunjevina ili sardina?

  Morske ribe su generalno veoma zdrave i obiluju omega-3 masnim kiselinama. Ali šta je zdravije, tunjevina ili sardina?

  Pročitaj više 
 • Zašto ne smemo preskočiti doručak?

  Zašto ne smemo preskočiti doručak?

  Saznajte zašto je doručak najvažniji obrok tokom dana i zašto ga nikako ne bi trebalo preskočiti. Da li znate da se navika doručkovanja kod čoveka stvara još u detinjstvu, a traje ceo život - ili da osobe koje redovno doručkuju lakše kontrolišu telesnu težinu?

  Pročitaj više 

21-27 of 27

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3