Vaša korpa je trenutno prazna.

Probaj

Zdrava ishrana

11-20 of 27

 • 10 najboljih saveta koji se tiču zdrave ishrane koje smo naučili u 2018.

  10 najboljih saveta koji se tiču zdrave ishrane koje smo naučili u 2018.

  Da li i Vi stičete utisak da se svake nedelje pojavi novi trend u vezi sa zdravom ishranom? Ali je vrlo teško znati koji od njih su vredni naše pažnje i šta je više trend nego što je zaista zdravo.

  U to ime, ovde se nalazi najinovativniji, najedukativniji saveti vezani za ishranu...

  Pročitaj više 
 • Najzanimljivija drevna jela I deo

  Najzanimljivija drevna jela I deo

  Od drevnih careva pa do restorana brze hrane savremenog sveta, uživanje u hrani je oduvek bilo sastavni deo naših života. Uprkos njihovim nevoljama, naši preci su ipak nalazili vremena da predmete iz svoje okoline pretvore u prepoznatljive delikatese.

  Ovi se izdvajaju...

  Pročitaj više 
 • 5 stvari zbog kojih je kesten kralj jeseni

  5 stvari zbog kojih je kesten kralj jeseni

  Jedna od najbogatijih namirnica jeseni je kesten. Još u 16. veku konzumirali su ga stanovnici Rima. Kesten obiluje vlaknima koji pozitivno utiču na nivo holesterola u krvi.

  Ali to nije sve...

  Pročitaj više 
 • Dve nedelje doručkujte salatu, desiće se super stvari poput ovih...

  Dve nedelje doručkujte salatu, desiće se super stvari poput ovih...

  Da budemo iskreni, nisam jutarnji tip i još sam manje jutarnji tip osobe kada mi kažete da moram da se oprostim od jedne od mojih najtradicionalnijih rutina, obroka koji imam svakog dana: činije pahuljica od mekinja koju jedem uz malo banane i oraha sa šejkom od vanile i za kraj nosim sa sobom šolju kafe sa kojom izlazim iz kuće.

  Ali pristao sam da 2 nedelje svako jutro doručkujem salatu i desilo se puno dobrih stvari...

  Pročitaj više 
 • 10 vrsta doručaka uz koje ćete lakše smršati

  10 vrsta doručaka uz koje ćete lakše smršati

  Nije tajna da mršavljenje počiva na raznim dijetalnim protokolima. Ali budimo iskreni, nisu ni svi zdravi obroci toliko primamljivi. Zapravo, jedna mala štanglica granole ili neka salata koja Vam se ne sviđa, Vas sigurno neće zasititi.

  Stoga, što ne biste dan počeli uz neka od sledećih jela koja su se dokazala kao odlična za doručak ljudi koji su uspeli da smršaju?

  Ovi obroci Vam neće biti dosadni i nećete gladovati zbog njih; zapravo, imaćete snage i bićete siti sve do ručka. Što je još bolje, namirnice koje ih čine nisu nimalo skupe!

  Pročitaj više 
 • 5 najboljih dijeta za proleće

  5 najboljih dijeta za proleće

  Vreme je da se obračunate sa viškom kilograma koje ste nabacili tokom zime. Izabrali smo pet lakih dijeta koje će vam pomoći da opet izgledate sjajno u svojoj prolećnoj odeći.

  Pročitaj više 
 • 7 prirodnih lekova protiv prehlade

  7 prirodnih lekova protiv prehlade

  Još uvek ne znamo kako da izlečimo prehladu, ali joj se definitivno možemo suprostaviti i skratiti je jačanjem imunološkog sistema. Ukoliko volite prirodne načine za rešavanje problema ili Vam se pak samo ne ide do apoteke, tu je 7 čudesnih sastojaka koje verovatno imate u svojoj kuhinji, a koji mogu učiniti da se bolje osećate, čak iako se borite sa gadnom prehladom …

  Pročitaj više 
 • Omiljeni voćni ukus pokazuje kakva ste ličnost

  Omiljeni voćni ukus pokazuje kakva ste ličnost

  Ukoliko volite voće u bilo kojem obliku, obezbeđujete sebi gomilu vitamina, što za posledicu ima jak imunitet. Ali omiljeno voće može da kaže mnogo toga o Vašoj ličnosti. Pogledajte spisak...

  Pročitaj više 
 • Gotovi Iceberg miksevi za Nutribullet zdrave napitke

  Gotovi Iceberg miksevi za Nutribullet zdrave napitke

  Želite da smršate, pročistite organizam, napunite se energijom za dnevne obaveze – ali na zdrav način? Ili prosto želite da Vaši mališani jedu više voća i povrća? Nutribullet i Iceberg Salat Centar imaju sjajna rešenja za sve!
  Pročitaj više 
 • Efikasno skinite kilograme uz pomoć NutriBullet-a

  Efikasno skinite kilograme uz pomoć NutriBullet-a

  Želite da smršate pomoću Nutribullet-a? Tu smo da Vam pokažemo kako!

  Mi iz Delimana, dajemo prednost zdravijem načinu života u odnosu na dijete, ali razumemo da mršavljenjem dobijamo i bolje kardiovaskularno zdravlje, povećanje energije, jači imunološki sistem, veće samopouzdanje i bezbroj drugih prednosti – pa ukoliko želite da smršate pomoću Nutribullet-a, poslušajte nas!

  Pročitaj više 

11-20 of 27