Vaša korpa je trenutno prazna.

Probaj

Zdrava ishrana

11-20 of 23

 • 10 vrsta doručaka uz koje ćete lakše smršati

  10 vrsta doručaka uz koje ćete lakše smršati

  Nije tajna da mršavljenje počiva na raznim dijetalnim protokolima. Ali budimo iskreni, nisu ni svi zdravi obroci toliko primamljivi. Zapravo, jedna mala štanglica granole ili neka salata koja Vam se ne sviđa, Vas sigurno neće zasititi.

  Stoga, što ne biste dan počeli uz neka od sledećih jela koja su se dokazala kao odlična za doručak ljudi koji su uspeli da smršaju?

  Ovi obroci Vam neće biti dosadni i nećete gladovati zbog njih; zapravo, imaćete snage i bićete siti sve do ručka. Što je još bolje, namirnice koje ih čine nisu nimalo skupe!

  Pročitaj više 
 • 5 najboljih dijeta za proleće

  5 najboljih dijeta za proleće

  Vreme je da se obračunate sa viškom kilograma koje ste nabacili tokom zime. Izabrali smo pet lakih dijeta koje će vam pomoći da opet izgledate sjajno u svojoj prolećnoj odeći.

  Pročitaj više 
 • 7 prirodnih lekova protiv prehlade

  7 prirodnih lekova protiv prehlade

  Još uvek ne znamo kako da izlečimo prehladu, ali joj se definitivno možemo suprostaviti i skratiti je jačanjem imunološkog sistema. Ukoliko volite prirodne načine za rešavanje problema ili Vam se pak samo ne ide do apoteke, tu je 7 čudesnih sastojaka koje verovatno imate u svojoj kuhinji, a koji mogu učiniti da se bolje osećate, čak iako se borite sa gadnom prehladom …

  Pročitaj više 
 • Omiljeni voćni ukus pokazuje kakva ste ličnost

  Omiljeni voćni ukus pokazuje kakva ste ličnost

  Ukoliko volite voće u bilo kojem obliku, obezbeđujete sebi gomilu vitamina, što za posledicu ima jak imunitet. Ali omiljeno voće može da kaže mnogo toga o Vašoj ličnosti. Pogledajte spisak...

  Pročitaj više 
 • Gotovi Iceberg miksevi za Nutribullet zdrave napitke

  Gotovi Iceberg miksevi za Nutribullet zdrave napitke

  Želite da smršate, pročistite organizam, napunite se energijom za dnevne obaveze – ali na zdrav način? Ili prosto želite da Vaši mališani jedu više voća i povrća? Nutribullet i Iceberg Salat Centar imaju sjajna rešenja za sve!
  Pročitaj više 
 • Efikasno skinite kilograme uz pomoć NutriBullet-a

  Efikasno skinite kilograme uz pomoć NutriBullet-a

  Želite da smršate pomoću Nutribullet-a? Tu smo da Vam pokažemo kako!

  Mi iz Delimana, dajemo prednost zdravijem načinu života u odnosu na dijete, ali razumemo da mršavljenjem dobijamo i bolje kardiovaskularno zdravlje, povećanje energije, jači imunološki sistem, veće samopouzdanje i bezbroj drugih prednosti – pa ukoliko želite da smršate pomoću Nutribullet-a, poslušajte nas!

  Pročitaj više 
 • Izborite se sa zimskim prehladama uz zdrav način života

  Izborite se sa zimskim prehladama uz zdrav način života

  Niske temperature, suv vazduh i prekomerno grickanje u kancelariji, zimska depresija – da li osećate kako Vas hvata prehlada? Ukoliko želite da se postarate da ne zaglavite u krevetu tokom cele zime, možda je krajnje vreme da uradite nešto po tom pitanju. Zdraviji način života može značajno poboljšati kvalitet Vašeg života i osigurati Vam bolje zdravlje – i sve što je potrebno jeste nekoliko jednostavnih promena. Jeste li spremni?

  Pročitaj više 
 • Recepti za super zdrave napitke

  Recepti za super zdrave napitke

  Za Vas smo pripremili nekoliko recepata za napitke koji će Vam pomoći da se lakše razbudite, dobijete energiju za novi radni dan, prebrodite prehlade i pad imuniteta i uživate u savršenim ukusima sezonskog voća i povrća.

  Pročitaj više 
 • Najzdravije novogodišnje odluke

  Najzdravije novogodišnje odluke

  Jeste li već pripremili listu svojih novogodišnjih odluka? Ako niste, još uvek nije nimalo kasno – ali ove godine je pravo vreme da razmislite o novogodišnjim odlukama koje se tiču zdravlja. Zdravlje je najbitnija stvar u našim životima i istovremeno je osnova našeg atraktivnog izgleda, opšteg blagostanja i visokog kvaliteta života. Da li ste spremni?

  Pročitaj više 
 • 3 razloga zašto je jogurt dobar za nas

  3 razloga zašto je jogurt dobar za nas

  Od davnina se zna da je jogurt izuzetno dobar za naše zdravlje i zna se da pospešuje crevnu floru. Pročitajte kako sve to ovaj mlečni proizvod doprinosi našem zdravlju.

  Pročitaj više 

11-20 of 23