Zdrava ishrana

1-10 of 31

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Recept: Zdrava pasta Primavera

  Recept: Zdrava pasta Primavera

  Zdrav tanjir špageta prepun pasulja, praziluka i špargle. Dobićete ono najbolje od prolećnog zeleniša pomoću ovog živopisnog, sitog recepta za pastu.

  Pročitaj više 
 • Najbolje namirnice za Vašu jetru

  Najbolje namirnice za Vašu jetru

  Važno je da Vam jetra bude u dobroj formi jer ona obavlja mnogo različitih zadataka u telu. Ona proizvodi proteine i žuč, plus skladišti vitamine, minerale pa i ugljene hidrate. Ona je takođe i organ koji razlaže toksine poput alkohola i lekova. Dakle, definitivno nije organ bez kog se može živeti...

  Pročitaj više 
 • 12 najvažnijih koristi konzumiranja grožđa – prvi deo

  12 najvažnijih koristi konzumiranja grožđa – prvi deo

  Grožđe se gaji hiljadama godina i poštovano je od strane nekolik drevnih civilizacija zbog svoje upotrebe za proizvodnju vina. Ono nudi mnoge koristi našem zdravlju zbog bogatstva hranljivim materijama i antioksidansima.

  Pročitaj više 
 • 40 činjenica o kupusu koje morate znati

  40 činjenica o kupusu koje morate znati

  Osećamo da su ove činjenice o nečem svakodnevnom kao što je kupus nešto vredno pomena. Kupus je ipak omiljeno povrće velikog broja ljudi. Možda izgleda kao lisnato povrće (što i jeste), ali je izuzetno hranljiv i dobar za Vaše telo na više načina. Da ne gubimo vreme, hajde da počnem ...

  Pročitaj više 
 • 7 namirnica koje jačaju imunitet starijih

  7 namirnica koje jačaju imunitet starijih

  Kako postajemo stariji, manje jedemo i naša ishrana postaje sve manje raznovrsna uz esencijalne namirnice koje su nam potrebne da postanemo zdravi i da bismo se osećali dobro. I zato je od vitalnog značaja obezbediti u našoj ishrani bogatstvo namirnica koje će nam kao starijima omogućiti da imamo snažniji imunitet.

  Pročitaj više 
 • 8 nutritivnih mitova

  8 nutritivnih mitova

  Mnogo toga je rečeno u vezi sa ishranom i njenim dobrobitima za nas. U većini slučajeva klasifikujemo proizvode kao one koji nas čine gojaznim i kao one od kojih se ne gojimo...

  Pročitaj više 
 • Recepti sa kivijem

  Recepti sa kivijem

  Da li znajte koje sve nutritivne vrednosti ima kivi? Neverovatno je zdrav i dobar za čitav kardiovaskularni sistem i imunitet. Zato smo za Vas pripremili 3 savršena recepta koja uključuju kivi - salata, smuti i pita od kivija. Probajte!

  Pročitaj više 
 • 5 načina da se hranite zdravo onda kada nemate vremena

  5 načina da se hranite zdravo onda kada nemate vremena

  Svi znamo kako je kada smo prezauzeti i kada nam je priprema hrane apsolutno poslednja stvar za koju smo raspoloženi. I zato s vremena na vreme dođu nedelje u kojima naše zdrave navike u ishrani jednostavno potpuno odlaze u zapećak jer se fokusiramo na posao, putovanja ili nešto treće.

  Pročitaj više 
 • 3 supe za vrele letnje dane

  3 supe za vrele letnje dane

  Predstavljamo 3 letnje supe koje će Vas osvežiti i zasititi u ovim toplim letnjim danima. Pripremite neki od osvih jednostavnih i ukusnih jela i uživajte u sunčanim danima...

  Pročitaj više 
 • 10 neverovatnih koristi plavih sireva

  10 neverovatnih koristi plavih sireva

  Sama pomisao na ove sireve nas tera da se prisetimo svih tih jela od kojih nam ide voda na usta poput hamburgera, salata, testenina, umaka i još mnogo drugih, zar ne? Danas se na tržištu mogu naći mnoge vrste sireva, a među njima i brojne podvrste plavog sira. Pitate se šta je plavi sir i da li on ima nekih korisnih efekata na naše zdravlje, ovaj članak će Vam dati odgovore na ova pitanja! Nastavite da čitate!

  Pročitaj više 

1-10 of 31

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4