Vaša korpa je trenutno prazna.

Probaj

Zdrava ishrana

1-10 of 27

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • 7 namirnica koje jačaju imunitet starijih

  7 namirnica koje jačaju imunitet starijih

  Kako postajemo stariji, manje jedemo i naša ishrana postaje sve manje raznovrsna uz esencijalne namirnice koje su nam potrebne da postanemo zdravi i da bismo se osećali dobro. I zato je od vitalnog značaja obezbediti u našoj ishrani bogatstvo namirnica koje će nam kao starijima omogućiti da imamo snažniji imunitet.

  Pročitaj više 
 • 8 nutritivnih mitova

  8 nutritivnih mitova

  Mnogo toga je rečeno u vezi sa ishranom i njenim dobrobitima za nas. U većini slučajeva klasifikujemo proizvode kao one koji nas čine gojaznim i kao one od kojih se ne gojimo...

  Pročitaj više 
 • Recepti sa kivijem

  Recepti sa kivijem

  Da li znajte koje sve nutritivne vrednosti ima kivi? Neverovatno je zdrav i dobar za čitav kardiovaskularni sistem i imunitet. Zato smo za Vas pripremili 3 savršena recepta koja uključuju kivi - salata, smuti i pita od kivija. Probajte!

  Pročitaj više 
 • 5 načina da se hranite zdravo onda kada nemate vremena

  5 načina da se hranite zdravo onda kada nemate vremena

  Svi znamo kako je kada smo prezauzeti i kada nam je priprema hrane apsolutno poslednja stvar za koju smo raspoloženi. I zato s vremena na vreme dođu nedelje u kojima naše zdrave navike u ishrani jednostavno potpuno odlaze u zapećak jer se fokusiramo na posao, putovanja ili nešto treće.

  Pročitaj više 
 • 3 supe za vrele letnje dane

  3 supe za vrele letnje dane

  Predstavljamo 3 letnje supe koje će Vas osvežiti i zasititi u ovim toplim letnjim danima. Pripremite neki od osvih jednostavnih i ukusnih jela i uživajte u sunčanim danima...

  Pročitaj više 
 • 10 neverovatnih koristi plavih sireva

  10 neverovatnih koristi plavih sireva

  Sama pomisao na ove sireve nas tera da se prisetimo svih tih jela od kojih nam ide voda na usta poput hamburgera, salata, testenina, umaka i još mnogo drugih, zar ne? Danas se na tržištu mogu naći mnoge vrste sireva, a među njima i brojne podvrste plavog sira. Pitate se šta je plavi sir i da li on ima nekih korisnih efekata na naše zdravlje, ovaj članak će Vam dati odgovore na ova pitanja! Nastavite da čitate!

  Pročitaj više 
 • 9 letnjih supernamirnica koje bi trebalo da jedete u izobilju

  9 letnjih supernamirnica koje bi trebalo da jedete u izobilju

  Uopšteno govoreći – i na možda manje dopadljiv način rečeno – supernamirnica opisuje nutritivno bogato čudo Majke prirode koje u sebi ima pregršt hranljivih materija.

  Pročitaj više 
 • Ražnjići pileće džigerice sa majoranom i čeri paradajzom

  Ražnjići pileće džigerice sa majoranom i čeri paradajzom

  Ako ste ljubitelj mesa, ražnjića naročito, i tragate za novim ukusima biće apsolutno oduševljeni ovim ražnjićima od pileće džigerice. I ne samo to, ubeđeni smo da ćete tzražiti još :).

  Pročitaj više 
 • Recept za kremastu čorbu od bundeve

  Recept za kremastu čorbu od bundeve

  Samo jedan od razloga zbog kojeg je bundeva jedna od najzdravijih namirnica je beta karoten kojim bundeva obiluje. On blokira dejstvo slobodnih radikala i tako direktno sprečava oštećenje ćelijske DNK strukture i deluje kao jak antioksidant....

  A da li ste probali super ukusnu čorbu od bundeve?

  Pročitaj više 
 • Smuti vitaminska bomba

  Smuti vitaminska bomba

  Da li Vam je potrebna brza i zdrava užina? Onda je ovo savršen recept za Vas.

  Pročitaj više 

1-10 of 27

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3