Začini

11-13 of 13

Page:
  1. 1
  2. 2
  • Soja sos

    Soja sos

    Soja sos tradicionalno se stavlja u jela azijske kuhinje, prvenstveno kineske. Ovaj sos specifičnog ukusa datira još iz drugog veka pre nove ere.

    Pročitaj više 
  • Tartufi

    Tartufi

    Da li ste imali želju da probate tartufe? Jeste li se pitali kakvog su ukusa? Kako se uopšte koriste tartufi? Pročitajte kratku kuhinjsku istoriju tartufa, pogledajte kako se nalaze i koje sve vrste postoje.

    Pročitaj više 
  • Đumbir

    Đumbir

    Odakle potiče đumbir i koji se deo biljke koristi za pravljenje ovog aromatičnog začina? Kako se koristi đumbir i koji su benefiti konzumacije? Čemu se sve dodaje?

    Pročitaj više 

11-13 of 13

Page:
  1. 1
  2. 2