VAKUUMSKI EKSTRAKTOR I ČUVAR HRANLJIVIH SASTOJAKA

Delimano MultiFresh na potpuno novi način blendira namirnice, i ne samo to - on je vakuumski ekstraktor i čuvar hranljivih sastojaka, ali i mnogo više od toga.

Funkcije

 • Vakuumiranje + blendiranje
 • Blendiranje
 • Vakuumiranje
 • Blendiranje + pulsiranje
 • Kuvanje + blendiranje

Vakuumiranje + blendiranje

Snažna pumpa za vakuumiranje stvara pritisak od -40 kPa i izvlači sav vazduh kako ne bi došlo do štetne oksidacije. Nakon toga, snažan motor snage 800W, uz 25000 obrtaja u minuti, blendira sve sastojke, sve dok se ne pretvore u potpuno kremasti napitak.

Blendiranje

Funkcija blendiranja može se koristiti i sa posudom za miksanje i sa posudom za kuvanje. MultiFresh sa 25000 obrtaja u minuti, usitniće sve sastojke.

Vakuumiranje

Uređaj za vakuumiranje stvara pritisak od -40 kPa. Na ovaj način hrana u plastičnim posudicama ili vrećicama ostaje duže sveža, a svi ukusi, sočnost i prirodna vlažnost namirnica, sačuvani.

Blendiranje + pulsiranje

Odlična funkcija ako želite da sameljete, blendirate ili usitnite led ili pripremite osvežavajuća hladna pića, uz samo nekoliko pritisaka dugmeta za pulsiranje.

Kuvanje + blendiranje

Pripremite ukusne i zdrave supe pune vitamina za svega 20-ak minuta. Ugrađeni grejač za kuvanje postiže temperaturu do 70°C. Ovo je idealna temperatura za kuvanje, koja neće oštetiti vitamine i hranljive sastojke.

Koji smoothie vi birate?

Smoothie pripremljen u MultiFresh vakuumskom ekstraktoru sadrži i do 74% više vitamina A, C i E, nego smoothie pripremljen u drugim blenderima.

Smoothie pripremljen uveče u MultiFreshu sledeće jutro ima više vitamina A, nego potpuno sveže pripremljen smoothie u blenderu koji nema funkciju vakuumiranja.

Standardno blendiranje

Vakuumsko blendiranje

Bez
Penjenja
Bez
Oksidacije
Bez
Odvajanja
 • 38% više vitamina A*
 • 27% više vitamina C*
 • 114% više vitamina E*
* U poređenju sa smoothijem pripremljenim u standardnom blenderu.

MultiFresh set uključuje:

 1. Baza snage 800W/ 25000 obrtaja u minuti
 2. Posuda za kuvanje zapremine 1200 ml
 3. Posuda za miksanje (zapremine 700 ml) s vakuumskom cevi
 4. Oštrica sa 6 nožića od nerđajućeg čelika presvučenih titanijumom
 5. Posuda za mlevenje zapremine 200 ml s dvostrukom oštricom
 6. Uređaj za vakuumiranje
 7. Vakuumska cev
1 2 3 4 5 6 7

Štetan uticaj vazduha

Kada u hrani ostane vazduh, nastaje oksidacija, a namirnice gube svežinu, vitamine i nutritivnu vrednost. Zato kao prvu i značajnu prednost MultiFresha ističemo vakuumiranje.

Stavite sastojke u posudu, pričvrstite posudu na bazu, odaberite opciju za vakuumsko blendiranje i pritisnite dugme - MultiFresh će ukloniti vazduh iz posude pre samog blendiranja. Prema tome, namirnice se ne blendiraju zajedno sa vazduhom, jer je on u potpunosti izvučen iz posude.

 • Bez oksidacije
 • Sačuvani vitamini
 • Prirodni ukusi
 • Oksidacija
 • Gubitak vitamina
 • Gubitak prirodnih ukusa

Vakuumiranje čuva hranljive sastojke

 • 1

  Vakuumiranje hrane u plastičnim posudama ili vrećicama čuva svežinu hrane danima ili sedmicama.

 • 2

  Vakuumski zatvorena i čuvana hrana boljeg je ukusa. Sva vlažnost, sokovi i ukusi namirnica, ostaju u hrani zahvaljujući vakuumiranju. Spremite hranu na ovaj način i primetićete veliku razliku.

 • 3

  Vakuumiranje čuva hranu. Hrana je zaštićena od kiseonika, a bakterije i plesan ne mogu da se razvijaju.

Multifresh 5u1 vakuum ekstraktor

ID: 110047514| SKU: 110047514

0/5 ()

Nakon godina istraživanja i razvoja Delimano Vam predstavlja revolucionarni Multifresh 5u1 vakuumski ekstraktor zdravih namirnica! Ovaj "pametni" aparat Vam donosi čak 5 najpotrebnijih funkcija u jednom uređaju: ekstrakciju/blendiranje, vakuumska ekstrakcija/blendiranje, zagrevanje, mlevenje i vakuumiranje!

Pozovite nas na: 021 489 29 95
19.999,00 din.
         

Za 21 dan do bolje verzije sebe

Otkrijte nove recepte, budite zdraviji, skinite suvišne kilograme i hranite se kvalitetnije uz 21 - dnevni MultiFresh plan ishrane.

Jednostavne, ukusne i zdrave ideje za 4 različita obroka svaki dan. Preuzmite besplatnu e-knjigu sa više od 80 recepata i započnite najbolju kulinarsku avanturu ove godine!

Preuzmite ovde

Internet prodaja keramičkog i drugog posuđa, malih kućnih aparata, kuhinjskog pribora i ostalih korisnih dodataka za kuvanje. Sve za dekoraciju vašeg stola, uz super recepte i savete za kuvanje.

© Studio Moderna 2020.

Multifresh 5u1 vakuum ekstraktor

ID: 110047514| SKU: 110047514

0/5 ()

Nakon godina istraživanja i razvoja Delimano Vam predstavlja revolucionarni Multifresh 5u1 vakuumski ekstraktor zdravih namirnica! Ovaj "pametni" aparat Vam donosi čak 5 najpotrebnijih funkcija u jednom uređaju: ekstrakciju/blendiranje, vakuumska ekstrakcija/blendiranje, zagrevanje, mlevenje i vakuumiranje!

Pozovite nas na: 021 489 29 95
19.999,00 din.

Naše prodavnice su otvorene.

Poručite proizvode online iz udobnosti svog doma #OstaniKodKuće