Vaša korpa je trenutno prazna.

Probaj

Ražnjići pileće džigerice sa majoranom i čeri paradajzom

Ako ste ljubitelj mesa, ražnjića naročito, i tragate za novim ukusima biće apsolutno oduševljeni ovim ražnjićima od pileće džigerice. I ne samo to, ubeđeni smo da ćete tzražiti još :).

Za ovaj specijalitet Vam je potrebno:

  • 0.5kg pileće džigerice
  • Tanko isečena slanina
  • So & biber Ulje
  • Svež majoran
  • Čeri paradajz

Priprema:

Očistite pileću džigericu, isecite je na velike komade. Svaki komad umotajte slaninom i nižite na drveni ražnjić, naizmenično sa čeri paradajzom. Pecite ih u Delimano Flamenco tiganju sa malo ulja. Posolite i pobiberite neposredno pre služenja.  Poslužite uz grilovano povrće.

Prijatno!

P.S. Pozivom na broj 021 489 29 95, Flamenco tiganj možete poručiti uz 33% popusta, a možete ga kupiti i u našim prodavnicama.