Vaša korpa je trenutno prazna.

Probaj

Efikasno skinite kilograme uz pomoć NutriBullet-a

Želite da smršate pomoću Nutribullet-a? Tu smo da Vam pokažemo kako!

Mi iz Delimana, dajemo prednost zdravijem načinu života u odnosu na dijete, ali razumemo da mršavljenjem dobijamo i bolje kardiovaskularno zdravlje, povećanje energije, jači imunološki sistem, veće samopouzdanje i bezbroj drugih prednosti – pa ukoliko želite da smršate pomoću Nutribullet-a, poslušajte nas!

Za početak

Počnite tako što ćete se osloniti na NutriBlast-ove (napitke koje dobijate iz Nutribullet-a) kao zamenu za obroke. Ukoliko konzumirate ukusne NutriBullet napitke uz dnevne obroke, zapravo ćete povećati kalorijski unos, što je veliko „no-no“ za obim Vašeg struka!

Zamenite doručak ili ručak sa NutriBlast-om, i dobićete energiju potrebnu da izgurate ostatak dana.

Počnite tako što ćete se držati našeg Šestonedeljnog plana za transformaciju – savršeni plan za početnike u svetu NutriBullet-a koji se nalazi u Uputstvu za upotrebu NutriBullet-a.

To je trofazni plan (svaka od faza traje 2 nedelje) koji zamenjuje obrok sa jednim do dva NutriBlast-a u toku dana. Iako se ne radi tačno o planu ishrane za mršavljenje, bezbroj ljudi je uputio u osnove zdravijeg načina života, što je na kraju dovelo i do gubitka kilograma.

Tražite nešto što je prilagođenije Vašim potrebama da smršate? Probajte naš novi Smršajte transformacioni plan – tridesetodnevni plan za obroke sa ukusnim, ispunjavajućim i vrlo zdravim receptima koji će detoksikovati Vaš organizam i ubrzati sposobnosti Vašeg tela za sagorevanje masti.

Ovo su posebni planovi koji Vam mogu pomoći da smršate – ali upamtite, Blast-ovi Vam pomažu da unosite neverovatne količine hranljivih sastojaka; stoga Vam stvarno i ne treba dijeta ukoliko želite da smršate.

Recepti

Svakodnevni recepti Vam takođe mogu biti od pomoći! Isprobajte više varijanti – promenom namirnica možete ubrzate svoj metabolizam na više načina, kao što su:

 • Zasićenje apetita i smanjenje sveukupne konzumacije namirnica
  (grejpfrut, japanska jabuka, grčki jogurt i druge)
 • Ujednačavanjem nivoa šećera u krvi
  (nopales, cimet, mešano bobičavo voće i druge)
 • Ubrzavanjem metabolizma kako biste ubrzali i sagorevanje masti
  (rutabaga, kokos, jabukovo sirće i druge)

Probajte neke od sledećih ukusnih i sjajnih za mršavljenje NutriBlast recepata i upamtite: samo ih menjajte! Raznovrsnost je začin života i ključ do skidanja kilograma.

Paradajz punč

 • Sastojci: 1 šolja spanaća, 1 paradajz, 1 osrednja šargarepa, ¼ šolje peršuna, ½ manje cvekle, ½ stabljike celera, 1 ½ šolja vode
 • Priprema: sve sastojke dodajte u visoku posudu i ekstrahujte ih oko 30 sekundi ili dok sve ne bude fino tečno

Citrus blast za mršavljenje

 • Sastojci: 2 pune šake spanaća. ¼ grejpfruta, 1 narandža, 3 jagode, ¼ šolje malina, 1 supena kašika čija semenki, 1 ½ šolja vode
 • Priprema: sve sastojke dodajte u visoku posudu i ekstrahujte ih oko 30 sekundi ili dok sve ne bude fino tečno

Tonik za "topljenje" kilograma

 • Sastojci: 1 šolja spanaća, 1 veći paradajz, ½ stabljike celera, ½ šargarepe, ½ babure, ¼ manjeg crnog luka, ¼ limete, 2 grančice korijandera, 1 ½ šolja vode
 • Priprema: sve sastojke dodajte u visoku posudu i ekstrahujte ih oko 40 sekundi ili dok sve ne bude fino tečno

Prisetite se osnova

Uvek budite svesni ukupne količine kalorija u svom NutriBlast-u i koliko će to igrati bitnu ulogu u Vašem celodnevnom unosu istih.

Kada „blastirate“, pokušajte da koristite više povrća nego voća ili koristite voće sa malo šećera poput bobičavog voća što Vam neće podići ni nivo šećera u krvi.

Konačno, ne plašite se ni jedne sirove namirnice! Naša tela koriste zdrave masti i proteine, kao one koje imamo u semenkama konoplje, u nekoliko badema ili oraha ili u malo skuvane kinoje, da bi izbalansirala svoj metabolizam i da bi nam obezbedila energiju.

Prijatno i srećno!