Vaša korpa je trenutno prazna.

Probaj

5 najboljih dijeta za proleće

Vreme je da se obračunate sa viškom kilograma koje ste nabacili tokom zime. Izabrali smo pet lakih dijeta koje će vam pomoći da opet izgledate sjajno u svojoj prolećnoj odeći.

Sunčana dijeta

Žuta boja za vitki stas

Sunčana dijeta ne bi trebalo da traje duže od 8 dana, a za to vreme možete izgubiti i do 4 kilograma. Osnovno pravilo je da koristite samo prirodne proizvode, i to žute boje - tvrde sireve, dinje, banane, tikve, kruške...

Alkalna dijeta

Preporuka holivudskih zvezda

Alkalna dijeta je hit među holivudskim zvezdama, a počiva na održavanju kiselo-bazne ravnoteže u organizmu. Pomoću ovog režima ishrane glumice kao što su Dženifer Aniston i Gvinet Paltrou ne čuvaju samo vitkost već i zdravlje.

Suština je u tome da se jede bazna i kisela hrana u odnosu 4:1, jer jedino tako može da se uspostavi kiselo-bazna ravnoteža u organizmu.

Limun dijeta

10 kilograma manje na brzaka

Limun dijeta je prava bomba vitamina C, a navodno se u jednoj sedmici izgubi jedan konfekcijski broj. Dodajte dve kašike soka od limuna u 30 dl filtrirane vode zajedno sa 2 kašike javorovog sirupa i malo čilija.

Ovaj sok pijte tokom čitave dijete. Dozvoljene su i domaće supe i biljni čajevi.

Dijeta sa tunjevinom

1,5 kilograma manje za 3 dana

Ova dijeta Vam pomaže da bez preteranog napora izgubite 1,5 kilograma za 3 dana. Zvuči sjajno, zar ne? Dijeta sa tunjevinom se drži 3 dana, a zatim se četiri dana normalno jede. Za vreme dijete obavezna je porcija tunjevine svaki dan.

Tokom ove dijete dozvoljeno Vam je da pijete čaj, crnu kafu i vodu.

Banana dijeta

Lako i slatko

Za doručak, svakog jutra pojesti jednu bananu i popiti čašu vode, a tokom dana se može jesti normalna užina, ručak i večera.

Dok traje dijeta, ne sme da se konzumira alkohol, sladoled i drugi dezerti nakon ručka i večere, a tokom celog dana potrebno je piti vodu.