Vaša korpa je trenutno prazna.

Probaj

Saveti za kuvanje

51-60 of 64

 • Kako je nastala pica?

  Kako je nastala pica?

  Da li znate bilo koga ko ne obožava verovatno najukusnije jelo na svetu - picu? Gotovo da ne postoji osoba koja može da kaže da nije ljubitelj pice, jela koje oduševljava ljude širom sveta.

  Pročitaj više 
 • Kako koristiti Delimano

  Kako koristiti Delimano

  Za početak, par reči o keramičkom premazu CERAMICA

  Keramički premaz predstavlja vrhunsku inovaciju u proizvodnji kuhinjskog posuđa poslednjih godina. Izrađen je po poslednjoj nanotehnologiji koja na površini posuđa stvara debeo i kompaktan sloj, koji je izuzetno gladak i neporozan.

   

  Pročitaj više 
 • Male kulinarske tajne

  Male kulinarske tajne

  Delimano predstavlja male savete koje bi svaka domaćica trebalo da zna. Učinite kuvanje lakšim, predstavljamo male kulinarske savete iza kojih se krije dugogodišnje iskustvo i velika mudrost... 

  Pročitaj više 
 • Mali saveti: Ljuštenje, sečenje i ceđenje

  Mali saveti: Ljuštenje, sečenje i ceđenje

  Često imamo poteškoće kada je u pitanju čišćenje, seckanje ili ljuštenje pojedinih namirnica koje su nam potrebne za pripremu jela. Delimano je tu da Vam kuvanje učini još lakšim uz pomoć sledećih saveta...

  Pročitaj više 
 • Mediteranska kuhinja za savršeno zdravlje

  Mediteranska kuhinja za savršeno zdravlje

  Nasuprot takozvanom “zapadnom” stilu koji je poznat po vrlo kaloričnim obrocima sa mnogo masti, i crvenog mesa, a vrlo malo povrća i voća, u mediteranskoj ishrani koriste se riba, beli luk, maslinovo ulje, kao i mnogo voća i svežeg i barenog povrća. Istraživanja su pokazala da ljudi koji žive u primorju imaju duži vek!

  Pročitaj više 
 • Najbolji saveti za kuvanje – prvi deo

  Najbolji saveti za kuvanje – prvi deo

  Pogledajte najbolje savete šefova sa foodnetwork.com koji imaju i svoje čuvene restorane. Sigurni smo da će Vam neki od njih itekako pomoći da postanete i sami šef Vaše kuhinje.

  Pročitaj više 
 • Praktični saveti o namirnicama

  Praktični saveti o namirnicama

  Iskustvo u kuhinji stiče se kroz praksu, godinama. Otkrivamo neke nove trikove i savete o namirnicama za koje možda niste ni znali. Saznajte kada je sos najukusniji, šta sve možete sa ljutim papričicama i paradajzom, kako čuvati jabuke i šta raditi kada Vas mrzi da odete do prodavnice po svež hleb...

  Pročitaj više 
 • Šarenilo meksičke kuhinje

  Šarenilo meksičke kuhinje

  Meksička kuhinja je poznata po živim bojama, mnogobrojnim začinima i jakim ukusima. Većina nas pogrešno veruje da je sva meksička hrana jako ljuta. Ljuta jela, mada česta, nisu jedina u ovoj gastronomskoj paleti. Iako je čili ključni elemenat velikog broja tradicionalnih specijaliteta...

  Pročitaj više 
 • Saveti profesionalaca za uspešnije kuvanje

  Saveti profesionalaca za uspešnije kuvanje

  Možda ste do sada već postali pravi profesionalac u kuhinji ili tek započinjete svoju kulinarsku avanturu. U svakom slučaju, ovi sjajni saveti profesionalnih kuvara, poput onih koje svakodnevno možemo videti na TV-u, pomoći će da Vaše kuvanje bude brže i jednostavnije.

  Pročitaj više 
 • Sve tajne ekspres lonca

  Sve tajne ekspres lonca

  Ko na ovom našem svetu nije čuo za ekspres lonac? Verovatno se još uvek sećate kako je Vaša majka ili čak i baka pripremala paprikaše, gulaše ili krompir u njemu! Ekspres lonci se i dan danas koriste i koriste ih mnogi vrhunski kuvari, jer oni omogućuju mnoge prednosti procesu kuvanja. Da li znate tačno kako ekspres lonac radi to što radi? Mi smo otkrili za Vas sve zanimljive tajne ekpres lonca – pročitajte ih i kuvajte kao profesionalni kuvar!

  Pročitaj više 

51-60 of 64