Saveti za kuvanje

41-50 of 57

  • Hrana kao afrodizijak

    Hrana kao afrodizijak

    Još od davnina ljudi spominju svojstva nekih supstanci koje mogu probuditi osnovne instinkte i povećati seksualni užitak. Interesuje Vas da otkrijete koje su to namirnice koje mogu poboljšati Vaš seksualni život? Mi Vam otkrivamo...

    Pročitaj više 
  • Inovativni oblik za lakše kuvanje

    Inovativni oblik za lakše kuvanje

    Da li ste spremni da se malo zabavite u kuhinji? Zanimljivi vok i tiganj sa praktičnom (spuštenom/podignutom) stranicom su sjajan način da unapredite svoju veštinu kuvanja, pripremite ukusne obroke i uživate u celom procesu. Da li želite da osvežite svoju kuhinju novim trendom? Saznajte zašto bi trebalo da probate ovo posuđe i pročitajte nekoliko sjajnih saveta koji će dovesti do čudesnih rezultata u kuvanju.

    Pročitaj više 
  • Kakav mora biti vrhunski kuvar?

    Kakav mora biti vrhunski kuvar?

    Takmičarski duh među kuvarima pože biti podsticajan, naročito za one koji teže da budu na vrhu u svojoj profesiji. Predstavljamo Vam listu nabitnijih odlika koje svaki kuvar koji želi da postane pravi chef mora da ima.

    Pročitaj više 
  • Kako je nastala pica?

    Kako je nastala pica?

    Da li znate bilo koga ko ne obožava verovatno najukusnije jelo na svetu - picu? Gotovo da ne postoji osoba koja može da kaže da nije ljubitelj pice, jela koje oduševljava ljude širom sveta.

    Pročitaj više 
  • Kako koristiti Delimano

    Kako koristiti Delimano

    Za početak, par reči o keramičkom premazu CERAMICA

    Keramički premaz predstavlja vrhunsku inovaciju u proizvodnji kuhinjskog posuđa poslednjih godina. Izrađen je po poslednjoj nanotehnologiji koja na površini posuđa stvara debeo i kompaktan sloj, koji je izuzetno gladak i neporozan.

     

    Pročitaj više 
  • Male kulinarske tajne

    Male kulinarske tajne

    Delimano predstavlja male savete koje bi svaka domaćica trebalo da zna. Učinite kuvanje lakšim, predstavljamo male kulinarske savete iza kojih se krije dugogodišnje iskustvo i velika mudrost... 

    Pročitaj više 
  • Mali saveti: Ljuštenje, sečenje i ceđenje

    Mali saveti: Ljuštenje, sečenje i ceđenje

    Često imamo poteškoće kada je u pitanju čišćenje, seckanje ili ljuštenje pojedinih namirnica koje su nam potrebne za pripremu jela. Delimano je tu da Vam kuvanje učini još lakšim uz pomoć sledećih saveta...

    Pročitaj više 
  • Mediteranska kuhinja za savršeno zdravlje

    Mediteranska kuhinja za savršeno zdravlje

    Nasuprot takozvanom “zapadnom” stilu koji je poznat po vrlo kaloričnim obrocima sa mnogo masti, i crvenog mesa, a vrlo malo povrća i voća, u mediteranskoj ishrani koriste se riba, beli luk, maslinovo ulje, kao i mnogo voća i svežeg i barenog povrća. Istraživanja su pokazala da ljudi koji žive u primorju imaju duži vek!

    Pročitaj više 
  • Najbolji saveti za kuvanje – prvi deo

    Najbolji saveti za kuvanje – prvi deo

    Pogledajte najbolje savete šefova sa foodnetwork.com koji imaju i svoje čuvene restorane. Sigurni smo da će Vam neki od njih itekako pomoći da postanete i sami šef Vaše kuhinje.

    Pročitaj više 
  • Praktični saveti o namirnicama

    Praktični saveti o namirnicama

    Iskustvo u kuhinji stiče se kroz praksu, godinama. Otkrivamo neke nove trikove i savete o namirnicama za koje možda niste ni znali. Saznajte kada je sos najukusniji, šta sve možete sa ljutim papričicama i paradajzom, kako čuvati jabuke i šta raditi kada Vas mrzi da odete do prodavnice po svež hleb...

    Pročitaj više 

41-50 of 57