Saveti za kuvanje

21-30 of 57

 • Ove su najčešće greške pri pripremi ribljih fileta

  Ove su najčešće greške pri pripremi ribljih fileta

  Konačno je došlo leto. Sunce, plaže, lepo vreme su nešto što većina ljudi voli. Ono što ne prija baš svakom su visoke temperature. Jedna od stvari kojom možete sebi olakšati ovaj vreo period je laganija ishrana. Ako ste ljubitelj mesa, definitivno najbolji izbor bi bila riba. Izuzetno je zdrava, lako se sprema i što je najvažnije ne opterećuje želudac kao druge vrste mesa.

  Ma koliko da su riblji fileti najlakši za pripremu, postoji nekoliko stvari na koje biste morali da obratite pažnju kako biste dobili najbolja i najukusnija jela...

  Pročitaj više 
 • Nutri napitak za popravljanje raspoloženja

  Nutri napitak za popravljanje raspoloženja

  Borovnice spadaju u najbolje antioksidante i imaju brojne pozitivne uticaje na naše zdravlje. Između ostalog, pomažu u borbi protiv slobodnih radikala koji oštećuju ćelije, podmlađuju organizam i poboljšavaju pamćenje.

  Pripremili smo Vam odličan recept za Nutri smuti od ovih moćnih bobica, kao i jedan smuti za jutarnje razbuđivanje...

  Pročitaj više 
 • Najbolje prirodne boje za farbanje jaja

  Najbolje prirodne boje za farbanje jaja

  Jaja su jedan od simbola proleća jer s Uskrsom dolazi toplije vreme i buđenje prirode iz zimskog sna. Jaja se obično smatraju zdravom hranom, ako ih jedete u umerenim količinama jer je belance izuzetno bogato proteinima.

  Povodom Uskrsa, donosimo savete kako ih pravilno skuvati i obojiti prirodnim bojama...

  Pročitaj više 
 • Uskršnji recepti

  Uskršnji recepti

  Svi su počeli sa užurbanim pripremama za praznike. Okupirani ste mislima kako ćete ove godine dekorisati uskršnja jaja i pripremiti bogatu uskršnju trpezu? Danas vam predstavljamo tri svečana praznična recepta ... Neka vam uspe sve čega se latite! Želimo Vam  srećan Uskrs!

  Pročitaj više 
 • Najbolje prolećne salate (recepti)

  Najbolje prolećne salate (recepti)

  Otkrivamo recepte za salate koje su idealan dodatak svim jelima. Oduševite porodicu ili goste, uživajte u ukusu svežeg povrća kombinovanog sa ostalim namirnicama.

  Pročitaj više 
 • Zanimljivosti koje niste znali o jajima

  Zanimljivosti koje niste znali o jajima

  Postoji više razloga zbog kojih su jaja jedna od najomiljenijih namirnica širom sveta: sadrže velike doze proteina i zdravih masti, a nemaju mnogo kalorija; u jajima se nalaze i antioksidansi koji preventivno deluju na nastanak raka i usporavaju starenje; izuzetno su ukusna i lako se pripremaju.

  Pročitaj više 
 • Upotrebite prezrele banane na ovih 8 načina

  Upotrebite prezrele banane na ovih 8 načina

  Volimo hleb od banana, ali je vreme da ispitamo i nove mogućnosti. Svi ovi recepti ne sadrže dodatni šećer, ulje i brašno.

  Pročitaj više 
 • Isprobajte ovih 5 ukusnih jela iz samo jedne šerpe

  Isprobajte ovih 5 ukusnih jela iz samo jedne šerpe

  Zima nam je stvarno pokazala za šta je sposobna i verovatno žudite za nekim finim jelom, koje će Vas ugrejati u još uvek hladnim večerima i koje možete brzo pripremiti uz minumum uprljanih sudova. Imamo dakle tačno ono što Vam treba – i što je još bolje - možete da birate između 5 različitih opcija!

  Pročitaj više 
 • 10 namirnica koje su još bolje kada se narendaju

  10 namirnica koje su još bolje kada se narendaju

  Rendanje hrane verovatno nije Vaša omiljena stvar na svetu jer je za to potrebno vreme i veoma je lako da povredite Vaše prste ako niste zaista pažljivi. Ali je nekada zaista vredno truda, zato što su neke namirnice zaista bolje kada su narendane.Tražite ideje šta da radite sa narendanom hranom? 

  Pročitaj više 
 • Izbegnite ovih 9 grešaka i Vaše testenine će biti savršeno skuvane

  Izbegnite ovih 9 grešaka i Vaše testenine će biti savršeno skuvane

  O, testenina…Verovatno najukusnije i najlakše jelo za spremanje koje postoji, zar ne? I dok svakako ne možemo dovoditi u pitanje njen savršen ukus, ispostavilo se da njeno spremanje i nije toliko lako koliko Vam se činilo. Da li i Vi pravite neke od ovih osnovnih grešaka? 

  Pročitaj više 

21-30 of 57