Vaša korpa je trenutno prazna.

Probaj

Ražnjići sa paradajzom

Vreme kuvanja:

Not available

Vreme pripreme:

Not available

Ukupno vreme:

60

Sastojci:
  • 600 g svinjskih fileta
  • 250 g čeri paradajza
  • 3 čena belog luka
  • svež timijan, ruzmarin i bosiljak
  • 100 ml maslinovog ulja
  • so, biber

Priprema:
  • Svinjske filete oprati, prosušiti u krpi i iseći na krupnije kocke. Paradajz oprati, očistiti i nabosti na štapiće naizmenično sa komadićima mesa.
  • Očistiti i iseckati beli luk. Oprati i prosušiti začinsko bilje, fino ga iseckati, pomešati sa belim lukom i maslinovim uljem, pa dobijenom smesom premazati ražnjiće.
  • Ražnjiće dobro začiniti solju i biberom, pa ostaviti u frižideru najmanje 2 sata.
  • Ražnjiće od svinjskog mesa izvaditi iz marinade, ostaviti da se malo ocede, pa ih peći u Delimano Classico Grill tiganju. Izvaditi i servirati na tanjir, ukrasiti ruzmarinom i jesti toplo.
  • Delimano savet: Štapiće za ražnjiće pre pripreme potopite u vodu, kako ne bi goreli prilikom pečenja

Autor : Preuzeto sa stvarukusa.rs