Piletina sa kuskusom i pomorandžom

Vreme kuvanja:

Not available

Vreme pripreme:

Not available

Ukupno vreme:

20

Sastojci:
  • 1 šolja kuskusa
  • 1/2 pilećih grudi
  • 1/3 šolje mlevenih pistaća
  • 1 pomorandža
  • 2 supene kašike iseckanih svežih listića nane
  • 2 kašičice maslinovog ulja
  • 2 kašičice sirćeta
  • so i biber
Priprema:

U manjoj posudi prelijte 1 šolju vrele vode preko kuskusa, poklopite i ostavite da odstoji 5 minuta. Promešajte viljuškom.

U manjoj šerpi obarite piletinu i kada se prohladi isecite meso na trake.

Pomešajte piletinu, pistaće, pomorandžu, nanu, ulje i sirće. Začinite solju i biberom. U tu mešavinu dodajte kuskus i sve ponovo promešajte.

Prijatno!

Autor : Marta Stjuart