Vaša korpa je trenutno prazna.

Probaj

BESPLATNA DOSTAVA NA SVE!

Samo ovog vikenda

Samo ovog vikenda

 
Još samo:
[banner_timer]
 

Mondo okrugla plitka šerpa

Nije na stanju
Photo
Video

Napravite lazanje ili krompir na specijalan način , u ovoj divnoj okrugloj plitkoj šerpi Delimano Round. Izrađena od 100% recikliranog aluminijuma, ova posuda je i ekološki prihvatljiva i izvrsno se ponaša na bilo kojoj ploči za kuvanje. Obložena titaniumom ,pravim česticama kamena i ojačana Quantanium-om, ovaj nelepljivi premaz pruža bezbroj ukusnih jela i super lako pranje. Dostupna u dimenzijama 24 i 28 cm.

Mondo okrugla plitka šerpa
Od 3.999,98 din. Već od
Odaberi opciju
Nije na lageru. Molimo, pozovite nas na: 021 489 29 95
  • Ukratko
  • Detaljnije o proizvodu
  • Tehničke informacije
  • Preuzmi u prodavnici
Ukratko

Napravite lazanje ili krompir na specijalan način , u ovoj divnoj okrugloj plitkoj šerpi Delimano Round. Izrađena od 100% recikliranog aluminijuma, ova posuda je i ekološki prihvatljiva i izvrsno se ponaša na bilo kojoj ploči za kuvanje. Obložena titaniumom ,pravim česticama kamena i ojačana Quantanium-om, ovaj nelepljivi premaz pruža bezbroj ukusnih jela i super lako pranje. Dostupna u dimenzijama 24 i 28 cm.

Saznaj više
Detaljnije o proizvodu

Kuvajte ili pecite u ekološki prihvatljivom aluminijumskoj okrugloj šerpi

Pripremanje obilnog obroka za porodicu nikada nije bilo lakše kao sa Delimano Mondo okruglom šerpom. Bez obzira da li pripremate egzotično jelo ili pripremate stari porodični recept, ova posuda sadrži sve što vam treba da učinite svaki obrok neverovatnim iskustvom. Delimano Mondo okrugla šerpa napravljena je da uzdigne vaše kulinarske sposobnosti sa svojim nelepljivim premazom i laganim aluminijumom , tako da možete napraviti gotovo sve što možete zamisliti bez muke i zamornog pranja nakon.

Napravite nešto za sebe i bolji svet

Delimano Mondo okrugla šerpa jedn je od posuđa za kuvanje .Delimano Mondo, linija napravljena sa poštovanjem prema našoj majci prirodi. Napravili smo ga od 100% recikliranog aluminijuma izvedenog iz otpadnih limenki. Aluminijum čini dno posude, dok je unutrašnjost obložena Quantanium-om, vrlo čvrstim nelepljivim premazom. Ergonomske bakelit drške mekog držanja i satinirani nerđajući čelik čine ovu okruglu šerpu fokusnim delom vašeg posuđa.

Delimano Mondo okrugla šerpa je napravljena u Italiji i dolazi u 2 dimenzije 24 i 28 cm i pogodna je za upotrebu na svim vrstama ploča , uključujući indukcione, i u rerni.

Aluminijum, osnovni materijal za moderno posuđe

Da li ste znali da je najčešći lonac ili šerpa u kuhinji aluminijum? Lagani su, izvrsni provodnici toplote i jeftini su u poređenju sa loncima i šerpama od nerđajućeg čelika.

Aluminijum je savršen materijal za posuđe koji svi kuvar voli jer je higijenski i usklađen sa standardom za posude u kontaktu sa hranom. Ne rđa, vrlo je izdržljiv i dugotrajan i 100% moguće reciklirati doprinoseći održivosti i zaštiti životne sredine.

Sa Delimano Mondo pomažete u očuvanju naše prirode

Svaki komad posuđa Delimano Mondo napravljen je od recikliranih aluminijumskih limenki. Na ovaj način dajemo limenkama još jednu šansu i doprinosimo zaštiti životne sredine. Naš aluminijum se reciklira,nije ekstrahovano iz boksita, potrebno je samo 5% električne energije obično potrebno za proizvodnju aluminijuma iz sirovine. Posle upotrebe, možemo ponovo i ponovo reciklirati bez gubitka njegovih svojstava ili strukturnih karakteristika.

Isprobajte Quantanium i nikad se ne osvrćite unazad!

Linija posuđa Delimano Mondo presvučena je nelepljivim premazom Quantanium, što je pravi proboj u industriji posuđa. Pojačan je sa česticama titaniuma i pravog kamena pružajući dugotrajne neprianjajuće karakteristike, otporne na ogrebotine i habanje. Dodatni mikrokristalni sloj pruža dodatnu trajnost.

Delimano Mondo Linija

  1. TELO: 100% reciklirani aluminijum iz limenki, bezbedan za kontakt sa hranom
  2. BAZA KUVANJA: mreža od magnetnog čelika u potpunosti tkana usred aluminijuma, savršene udubljenosti, otporna, indukciono dno, kompatibilna sa svim pločama za kuvanje
  3. RUČKA: Ergonomski mekani bakelit + satenski završni nerđajući čelik za kompatibilnost pećnice
  4. UNUTRAŠNJA POVRŠINA: Quantanium je višeslojni sistem nelepljivog premaza ojačan jedinstvenom mešavinom čestica titaniuma čestica daleko tvrđa od hroma i čelika koji se obično koriste u proizvodnji posuđa
  5. VANJSKA POVRŠINA: silikonski lakovi otporni na visoke temperature, ogrebotine i pojačala; oksidaciona bezbedna
Tehničke informacije
Dimenzije 24 cm; 28 cm
Preuzmi u prodavnici

Komentari kupaca 0 Komentar(a)

Kako biste ocenili ovaj proizvod? *

1 1 zvezda
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Naše prodavnice su otvorene. Posetite nas ili naručite online.