Vaša korpa je trenutno prazna.

Probaj

Špargla u pršuti

Špargla u pršuti
Vreme kuvanja : Not available
Vreme pripreme : Not available
Ukupno vreme : 20
Sastojci:

1 vezica špargli (10-15 kom)

10 - 50 listova pršute

1 kašika maslinovog ulja

kisela pavlaka (po želji)

Priprema:

Korak 1

Očistite šparglu tako što ćete odstraniti tvrde delove.

Korak 2

Umotajte svaki štapić u list pršute.

Korak 3

Zagrejte Delimano Fish ovalni tiganj na ringli sa kašičicom maslinovog ulja.

Korak 4

Stavite umotanu šparglu u tiganj i pecite.

Korak 5

Jelo je gotovo kad pršuta postane hrskava, a špargla i dalje zelena ali blago hrskava.

Korak 6

Prijatno! :)

Dodatni Delimano savet:

  • Ukoliko Vam nedostaje pršuta, možete koristiti i slaninu.
  • Špargla u pršuti je dovoljna, međutim, ako želite da obogatite tanjir za posluživanje dodajte sa strane jednu kašiku kisele pavlake.

Autor : Delimano

Kliknite za besplatan poziv
x
Imate pitanje?
Kliknite na dugme i pozvaćemo Vas. Naš savetnik je spreman da odgovori na sva Vaša pitanja o proizvodima ili akcijama koje Vas zanimaju. Molimo Vas, kliknite na dugme ispod i pozvaćemo Vas u najkraćem mogućem roku.

Ova usluga je potpuno BESPLATNA!

Pozovi me!