Vaša korpa je trenutno prazna.

Probaj
  • 14 dana probni period
  • 100% sigurna kupovina
  • Prodaja na rate

Kiš loren

Kiš loren
Vreme kuvanja : Not available
Vreme pripreme : Not available
Ukupno vreme : 45
Sastojci:
  • pakovanje lisnatog testa (oko 300g)
  • kašika prezli
  • 2 glavice luka
  • 150 g dimljene mesnate slanine
  • kašika ulja
  • 250 g tvrdog sira
  • 200 g kisele pavlake
  • 4 jajeta
  • so, biber
  • 3 kašike seckanog peršuna

Priprema:
  • Lisnato testo ostaviti da se odmrzne. Zatim ga rastanjiti i njime obložiti kalup tako da se testo uzdiže po ivici oko 2 cm. Dno testa posuti prezlama.
  • Luk oljuštiti i sitno iseći. Slaninu iseći na kockice.
  • Rernu zagrejati na 200 stepeni. Slaninicu propržiti na vrelom ulju. Dodati luk i izdinstati sve zajedno.
  • Sir iseći na kockice. Mešavinu slanine i luka, kao i kokice sira rasporediti po dnu testa.
  • Pomešati kiselu pavlaku i jaja, posoliti i pobiberiti. Dodati sitno seckani peršun, pa masu preliti preko sastojaka. Kiš peći u zagrejanoj rerni oko 40 minuta dok ne dobije zlatnobraon boju.

Autor : Preuzeto sa stvarukusa.rs

Kliknite za besplatan poziv
x
Imate pitanje?
Kliknite na dugme i pozvaćemo Vas. Naš savetnik je spreman da odgovori na sva Vaša pitanja o proizvodima ili akcijama koje Vas zanimaju. Molimo Vas, kliknite na dugme ispod i pozvaćemo Vas u najkraćem mogućem roku.

Ova usluga je potpuno BESPLATNA!

Pozovi me!