Bundevara

Vreme kuvanja : Not available
Vreme pripreme : Not available
Ukupno vreme : 20
Sastojci:
  • 500g kora za gibanicu
  • 500g bundeve
  • 100g šećera
  • malo cimeta
  • šećer u prahu sa vanil-šećerom za posipanje
Priprema:

Bundeva - mirisna kraljica jeseni

Ne propustite da obradujete svoje ukućane ili drage goste ovom tradicionalnom jesenjom poslasticom.

Priprema:

Bundevu krupno narendajte, dodajte šećer i cimet. Dobro promešajte sve da se sjedini.

Ređajte u Delimano Flat Tray tepsiju po dve-tri kore i svaku poprskajte sa malo ulja. Na četvrtu staviti nadev od bundeve. Ponavljajte postupak dok ne potrošite sve kore.

Pecite na umerenoj temperaturi, dok ne porumeni. Kada se bundevara prohladi, pospite je prah šećerom i poslužite.

Autor :