tooltip after the triger
tooltip after the triger

Imate pitanje ili jednostavno želite da poručite? Kliknite na dugme i pozvaćemo Vas.Naš savetnik je spreman da odgovori na sva Vaša pitanja o proizvodima ili akcijama koje Vas zanimaju. Molimo Vas, kliknite na dugme ispod i pozvaćemo Vas u najkraćem mogućem roku.


Ova usluga je potpuno BESPLATNA!

 Pozovi me!
x
DelimanoKliknite za besplatan poziv

Za pomoć pri kupovini, savete i dodatne informacije pozovite:
021 489 29 95
Saznajte više o keramičkom premazu!

Studio Moderna d.o.o. je vodeća kompanija u oblasti direktnog marketinga, sa predstavništvima u 21 državi na teritoriji centralne i istočne Evrope.

Sedište kompanije se nalazi u Sloveniji. Naša potpuno razvijena infrastruktura uključuje sledeće: lokalni menadžment, call centar, pakovanje i distribuciju, media planiranje, marketinšku agenciju, media programing i procesiranje baza podataka.

Studio Moderna, Jugoslavija (Srbija) je osnovana novembra 1996 godine. Osnovna delatnost je teleshopping. Prisutna je na svim značajnim komercijalnim TV stanicama, pod sloganom 'Top Shop' - Kupovina iz fotelje. Sa svojim mladim i inovativnim timovima koji koordiniraju i implementiraju različite kampanje i projekte, predstavlja jednu od vodećih firmi u ovom sektoru.

Studio Moderna d.o.o.
Bulevar vojvode Stepe 30
Novi Sad
Srbija

Matični broj: 08645639
PIB: 100235860